вівторок, 20 березня 2018 р.

Людина починається з добра


20 березня 2018 року у Словітському НВК для учнів 1-4 класів проведено Загальнообласний день читання «Читаємо твори Василя Сухомлинського».
Тематику цьогорічного дня читання  розкрила завбібліотекою с.Словіта Вібла Б.П., бібліотекар с.Якторів Ониськів Т.І. коротко ознайомила з біографією та творчим доробком для дітей В.Сухомлинського. Про його педагогічну діяльність повідомили вчителі початкових класів Здоровега Г.В., Левчишин М.С.

Учні читали твори Василя Сухомлинського «Що посієш, те й пожнеш» (Токар В.), «Красиві слова і красиві діла» (Синюга Р.), «Добре слово» (Федишин А.), «Лисенятко першокласник» (Квас Т.) та інші. Третьокласники привітали усіх віршем-побажанням «Ми вітаєм добрих людей на щедрій землі…»
На завершення заходу учасники взяли участь у флеш-мобі «Добро йде від серця».
Мудрі і повчальні казки та оповідання написані для дітей і про дітей  великим українським педагогом і письменником Василем Сухомлинським розповідають читачам про неповторну красу природи, магічну силу доброти і чуйності у взаєминах між людьми, пробуджують у нас бажання захистити слабшого, допомогти старшим, робити добро.




Немає коментарів:

Дописати коментар